Tre tips

I dag har jeg noen raske anbefalinger til dere!

Champagne Pommery / vinogvegetar.no

For den som er glad i champagne – og hvem er vel ikke det? – kan jeg tipse om at vinene til produsenten Pommery (som jeg faktisk har hatt gleden av å besøke) har fått ny, lavere pris på Vinmonopolet. Nå i juni ble for eksempel deres klassiske Brut Royal og deres Brut Rosé nedsatt med henholdsvis 80 og 150 kroner, og nå står det 310 på prislappen til begge to. Med andre ord får man mye for pengene! Dette er friske, flotte viner som fungerer godt både til mat og helt for seg selv.

Apropos mat: Det er sommer (i hvert fall i teorien), og det begynner å bugne av ferske grønnsaker i drivhus og på jorder, men hva er egentlig i sesong akkurat nå? Hvor i landet, og hvor lenge? Frykt ikke, Bama har laget en smart sesongkalender man kan sjekke!

Til sist vil jeg tipse om ei dyktig dame i vinverdenen som heter Whitney Adams, en amerikansk sommelier, og særlig Youtube-kanalen hennes, hvor det dukker opp en ny video hver uke! Her får man anmeldelser, anbefalinger, oppskrifter og informasjon, presentert på en lettfattelig og humoristisk måte.

Skål og smil herfra!

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s