Informasjon / Kontakt

Vin og vegetar!

Fordi «biffvin» ikke appellerer til alle.
Fordi god mat kan bli enda bedre med rett drikke ved siden av.
Fordi stadig flere legger om kostholdet eller vil kutte ned på kjøttinntaket.
Fordi man skal ta vegetarmat på alvor, og samtidig ha det gøy.

Vin og vegetar skrives av Synne. Hei, det er meg!
Jeg er journalist (Journalisthøgskolen i Oslo) og sommelier (UK Sommelier Association i London 2015/2016, pluss Vinfagskolen i Oslo 2016/2017).
Jeg har vært pescetarianer (altså en vegetarianer som spiser fisk) siden 2004.
Jeg er skikkelig, skikkelig glad i vin, og ekstra begeistret for syrefriske hvitviner og sånt som sprudler.
Jeg har siden november 2017 jobbet i 50 % stilling som sommelier på vinbaren Champagneria i Oslo. (Av integritetsgrunner omtaler jeg ikke produkter som står på menyen der.) Våren 2019 ble vi nominert til «Norges beste lille vinkart» av Norsk Vinkelnerfornening og Kapital, det var stas!
Jeg skriver også bloggen Et dryss kanel, forresten, om hverdagsgleder og eventyr.

Kurs eller smaking? Spørsmål, innspill eller andre henvendelser?
Ta gjerne kontakt via epost: synne[at]vinogvegetar.no

Skål!

(Her har vi et bilde av meg med sprudlevin og slips i skogen. Hvorfor ikke, liksom.)

The chocolate gown

Oppslag og opptredener og sånt:
Gjest i podcasten Veganpodden, 2017
Konsulent for Oslo Vegetarfestival, 2018
Foredragsholder under Smaksfestivalen, 2017+2018
Togfører på Oslo Vinfestival, 2017+2018+2019
Nominasjon til Norges beste lille vinkart, 2019
Oppskrift i Vinbris, 2019
Intervju hos Interbrands, 2019

Blog favicon by EmojiOne

vin til vegetarmat, vegansk vin, vegetarisk vin, vegetarvin, vin til vegetar, veggisvin, vin for veggiser, vin til veggismat

Reklamer