Informasjon / Kontakt

Vin og vegetar!

Fordi «biffvin» ikke appellerer til alle.
Fordi god mat kan bli enda bedre med rett drikke ved siden av.
Fordi stadig flere legger om kostholdet eller vil kutte ned på kjøttinntaket.
Fordi man skal ta vegetarmat på alvor, og samtidig ha det gøy.

Vin og vegetar skrives av Synne. Hei, det er meg!
Jeg er journalist (Journalisthøgskolen i Oslo) og sommelier (UK Sommelier Association i London 2015/2016, pluss Vinfagskolen i Oslo 2016/2017).
Jeg har vært pescetarianer (altså en vegetarianer som spiser fisk) siden 2004.
Jeg er skikkelig, skikkelig glad i vin, og ekstra begeistret for syrefriske hvitviner og sånt som sprudler.
Jeg er ansatt (siden november 2017) i 50 % stilling som sommelier på vinbaren Champagneria i Oslo, og omtaler av integritetsgrunner ikke produkter som står på menyen der.
Jeg skriver også bloggen Et dryss kanel, forresten, om hverdagsgleder og eventyr.

Kurs eller smaking? Spørsmål, innspill eller andre henvendelser?
Ta gjerne kontakt via epost: synne[at]vinogvegetar.no

Skål!

(Her har vi et bilde av meg med sprudlevin og slips i skogen. Hvorfor ikke, liksom.)

The chocolate gown

Blog favicon by EmojiOne

vin til vegetarmat, vegansk vin, vegetarisk vin, vegetarvin, vin til vegetar, veggisvin, vin for veggiser, vin til veggismat

Reklamer