Kurs og smaking

Først må jeg opplyse om at denne siden inneholder egenreklame.
Her kommer nemlig en langfinger til Janteloven i form av litt skamløs selvpromotering, hoho!

Julepresang? Bursdagsgave?
Sommeravslutning? Vinklubbkveld? Firmafest? Utdrikningslag?

Jeg anbefaler vinsmaking! Hyggelig å gi bort, gøy å gjøre sammen!

Gjett hvem som tilbyr vinkurs og -smakinger? Sommelieren Synne fra Vin og vegetar!

Vinogvegetar.no
Vinogvegetar.no
Vinogvegetar.no

Det er meg, det. Jeg stiller opp med et stort smil!
(Selv om jeg ser ganske alvorlig og dypt konsentrert ut på dette bildet…)

Vinogvegetar.no

Det er kanskje ikke så tydelig akkurat her, men jeg fryder meg over å formidle vinglede, og det er så morsomt å kunne dele gode smaksopplevelser med andre!

Temaet kan tilpasses ulike gruppers ønsker og interesser, men jeg kan for eksempel ta for meg det å smake på vin slik proffene gjør det, eller det å pare vin og (vegetar)mat. Jeg kan også snakke litt generelt om eksempelvis rosa vin eller musserende, eller mer spesifikt om et land, om en region, om en druesort, om champagne… Alt med tilhørende viner som man sammenligner og koser seg med, så klart! Det finnes jo så mye godt og spennende der ute.

Jeg tilbyr også et eget kurs i sablering, som jeg kaller Sabla god vin!
En garantert sprudlende start på kvelden!

Stedet er opptil hver enkelt, for jeg kan troppe opp nesten hvor som helst, og prisen vil variere med typen arrangement. Det er bare å kontakte meg på synne[krøllalfa]vinogvegetar.no, så kan vi bli enige om både det ene og det andre.

Da vet dere det! Kanskje vi sees på kurs eller smaking?

Skål!

Reklame