Noen ganger kommer påskeferien på bloggeren som julekvelden på kjerringa. Det går fort i svingene for tida, så jeg overlater anbefalingene til noen andre, og tipser om tre aktuelle artikler!
Heidi setter ord på noe jeg selv synes er litt rart, nemlig det voldsomme papp-fokuset før påske, og skriver på bloggen I glasset om både flasker og kartonger man kan kose seg med i ferien.
Å nei, hva om du plutselig befinner deg på fjellet eller i båten uten vinåpner? Vivino vet råd, og gir oss sju alternative måter å åpne flaska på.
Det er mye snakk om «vin til påskelammet» i disse dager, men den typen tips får man naturligvis ikke på denne bloggen. I påsken er jeg mer opptatt av å spise kyllinger og kaniner, laget av sjokolade! Ved siden av jula er dette den store godteri-høytida, og VinePair tipser om åtte kombinasjoner av vin og snop!
Håper alle får en fin begynnelse på påskeferien!