Tre tips

Alle gode ting er tre, det vet jo alle. Her kommer derfor noen tips, tre i tallet!

(Det var ikke egentlig meningen å rime her, men sånn ble det, hoho. Vurderte å skrive resten av innlegget på rim, men det får være grenser… Til anbefalingene!)

Først vil jeg tipse om WineFolly, som sikkert er kjent for mange, men kanskje ikke for alle? Dette amerikanske nettstedet er stappfullt av informasjon og inspirasjon, av og for folk som liker vin. Jeg synes de er spesielt flinke til å bruke grafiske virkemidler for å legge fram ting på en oversiktlig og forståelig måte – og de fine kartene og plansjene er til salgs i nettbutikken deres!

Vi tar en liten svipptur over på øl, for det er jo (nesten) like godt som vin… Selv er jeg veldig glad i mørke ølsorter som stout og porter, og for vegetarianere og veganere som også liker slike godsaker har jeg en gladnyhet: All Guinness på fat er nå vegansk, fordi de har sluttet å bruke isenglass som klaringsmiddel, og innen slutten av året vil også alle flasker og bokser med Guinness være veganske! (Mer info her, på hjemmesiden.)

Til slutt: God kvalitet til en rimelig pris er alltid gledelig. Før sommeren satte superflinke Liora Levi sammen ei liste med anbefalinger til under 150 kroner – mye godt for pengene.

Skål og smil herfra!

Illustrasjon: Flavor Profiles of White Wines, Winefolly

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s