På planen: Oslo vinfestival

1502649_1186245708069723_2836747540182404421_o

Hvis du liker vin og er i Tigerstaden denne helga, har jeg et godt tips!

Oslo vinfestival går av stabelen mellom fredag 3. og søndag 5. februar. Festivalen foregår på Aker Brygge og Tjuvholmen, hvor mange ulike serverdigssteder går sammen for å tilby mer enn hundre forskjellige arrangement. Det står mye spennende på planen, og hele programmet ligger her!

Jeg besøkte festivalen i fjor, og var blant annet med på et såkalt vintog. (En rapport fra den dagen finnes i dette innlegget på min andre blogg.) I år skal jeg gjenta suksessen, ikke bare som deltager, men som konduktør!

Hvis man er litt usikker på hvor man bør begynne, kan jeg anbefale Smakstorget. Der er det stor takhøyde og lav terskel, for der kan man prøve seg fram som man selv vil!

Jeg tror og håper at dette blir gøy, og gleder meg til flere dager med spennende smaksopplevelser.

Kanskje vi sees?

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s