Fire små tips

Her kommer noen lenker, to for den som er sulten og to for den som er tørst!

wokmedtofu-grontpabordet

Bildet er lånt fra Grønt på bordet – nærmere bestemt herfra – og det første tipset er altså denne veganske matbloggen! Opphavskvinnen heter Tine Katrine, og hun deler spennende oppskrifter og lager festlige videoer. («Hvor mange ganger sa jeg ‘fast tofu’ nå?» Haha!)

Så har vi polets beste riesling til under 175 kroner, kåret ved blindsmaking i regi av Tysk vininformasjon. Åtte sommelierer jobbet seg gjennom over 70 viner, slik at det skal bli lettere for oss å velge en riesling i mylderet. Vinneren koster 139,90!

Mer mat! Salat med bakte rødbeter, chèvre og valnøtter. Middagstips fra Mona, som blogger om et variert og sunt kosthold. Det innebærer også vin, for den som vil! Dette er ingen vegetarside, så de fleste oppskriftene inneholder kjøtt, men vin-skriveriene kan jo passe alle.

Sist, men ikke minst: 10 nye favorittviner, en Aftenposten-sak fra Ingvild Tennfjord, som har prøvesmakt årets nyheter på polet. Det slippes alltid nye viner i januar, og Ingvild presenterer de hun likte best.

Smil og skål herfra!

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s