Et sted å starte

Rome / etdrysskanel.com

God fredag, dere! I dag har jeg bare et tips, en henvisning, til informasjon.

Jeg har endret litt på oppsettet i hovedmenyen til Vin og vegetar, og laget en ny fane som heter KJEKT Å VITE. De som har fulgt bloggen en stund, vet at dette er en fast kategori, der jeg tar for meg aspekter ved vin og prøver å forklare dem på en forståelig måte. Disse innleggene er som regel tidløse, men ettersom en blogg er bygget opp kronologisk, havner de veldig langt bak etter en stund, og blir vanskeligere å finne fram til. Derfor har jeg laget ei liste med lenker, slik at de skal være lette å finne og bruke.

Under fanen KJEKT Å VITE i hovedmenyen ligger det nå 15 innlegg som jeg håper kan være en fin introduksjon til vinens verden, med gode tips, lure triks, enkle huskeregler og allmenn informasjon. Jeg vet jo at dere som leser er nysgjerrige, og at mange av innleggene fra de siste fire årene kan være kjekke å ha tilgang til, også lenge etter at de først ble publisert. Derfor har jeg samlet dem på ett sted. Et sted å starte, rett og slett, og et sted å vende tilbake til for litt påfyll.

God helg! Skål!

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s