Valentin-vin til under 150 kroner

pexels-photo-300913

Noen som må innom polet i dag, for å kunne imponere noen i kveld? Frykt ikke, her kommer fire tips til rimelige og lett tilgjengelige viner. Disse produktene gir mye for pengene og er å finne i de fleste av Vinmonopolets butikker!

Sprudlevin: Pedregosa Reserva Clos
Basisutvalget (kategori 1), 142 kroner
Skal du ha billige bobler, er cava din beste venn. Du kan gjøre inntrykk på daten din ved å fortelle at cava lages på samme måte som champagne! Denne vinen er knusktørr og frisk, og den har ganske lang lagring, noe som gjør den mer kompleks enn de andre i samme prisklasse. Et godt kjøp og en god start på kvelden!

Hvitvin: Ch. Bonnet 2017
Basisutvalget (kategori 4), 130 kroner
Her kommer noe annet man kan imponere med: «Bordeaux er mest kjent for rødvin, så hvitvinen derfra havner i skyggen, noe som er synd.» Følg opp med å gi din utvalgte et glass av denne aromatiske, syrlige, lettdrikkelige saken, så vil vedkommende ganske sikkert si seg enig!

Rosa vin: Yealands Estate Land Made Rosé 2017
Basistutvalget (kategori 2), 130 kroner
Rosa vin kan drikkes hele året, men folk flest kjøper det først og fremst om sommeren. Hvorfor ikke vise at du tør å skille deg ut ved å helle noe rosa i glassene? Denne vinen har fin fylde og god frukt, og smaker like bra om vinteren, både for seg selv og til mat.

Rødvin: Rioja Vega Crianza 2015
Basisutvalget (kategori 3), 133 kroner
Kosevinen framfor noen er vel rødvinen. Her sikter vi mot sofaen og armkroken! Det er riktignok viktig at vinen ikke er for tung. Dette er en moderne rioja som er rund og sødmefull, men som har fin balanse og godt integrert fatpreg. Sier du det, vil daten ganske sikkert la seg imponere. Dersom han/hun (eller du selv) er en dyrevenn, kan det også være kjekt å vite at vinen er vegansk produsert.

God valentinsdag! Lykke til!

Foto: PhotoMIX via Pexels.

2 kommentarer om “Valentin-vin til under 150 kroner

  1. detgodevinliv sier:

    Gode valg og smart lagt opp! 😊 Anne

    Sendt fra min iPhone

    > 14. feb. 2019 kl. 10:32 skrev VIN OG VEGETAR : > > >

    Liker

Legg igjen en kommentar, da vel!