Vinsmaking!

Først må jeg opplyse om at dette innlegget inneholder egenreklame.
Her kommer nemlig en langfinger til Janteloven i form av litt skamløs selvpromotering, hoho!

Julepresang? Bursdagsgave?
Tilstelning med jobben? Utdrikningslag?

Jeg anbefaler vinsmaking! Hyggelig å gi bort, gøy å gjøre sammen!

Gjett hvem som tilbyr små kurs og smakinger? Sommelieren Synne fra Vin og vegetar!

Vinogvegetar.no
Vinogvegetar.no
Vinogvegetar.no

Det er meg, det. Jeg stiller opp med et stort smil!
(Selv om jeg ser ganske alvorlig og dypt konsentrert ut på dette bildet…)

Vinogvegetar.no

Det er kanskje ikke så tydelig akkurat her, men jeg fryder meg over å formidle vinglede, og det er så morsomt å kunne dele gode smaksopplevelser med andre!

Temaet kan tilpasses ulike gruppers ønsker og interesser, men jeg kan for eksempel ta for meg det å smake på vin, eller det å pare vin og (vegetar)mat. Jeg kan også snakke litt generelt om eksempelvis rosa vin eller musserende vin, eller mer spesifikt om et land, om en druesort, om champagne… Alt med tilhørende viner som man koser seg med, så klart! Det finnes jo så mye godt og spennende!

Stedet er opptil hver enkelt, for jeg kan troppe opp nesten hvor som helst, og prisen vil variere med typen arrangement. Det er bare å kontakte meg på synne[krøllalfa]vinogvegetar.no, så kan vi bli enige om både det ene og det andre.

Da vet dere det! Kanskje vi sees på vinsmaking?

Skål!

Reklame

2 kommentarer om “Vinsmaking!

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s