Ettårsdag!

På med partyhatten! Nå er det ett år siden Vin og vegetar ble offisielt lansert!

Siden august i fjor har jeg delt anbefalinger, oppskrifter, informasjon og generell vinglede gjennom dette nettstedet. På den tida har nesten fire tusen mennesker tatt turen innom, én eller flere ganger. Det gjør meg så glad! Jeg er ikke spesielt opptatt av statistikk, men om jeg kunne gitt dere alle en klem, ville jeg gjort det!

Jeg har prøvd å publisere ett innlegg i uka gjennom året, og selv om livet har kommet i veien en gang iblant, så har det som regel gått. Jeg håper å kunne fortsette på denne måten, slik at dere vet at det dukker opp noe nytt her inne med jevne mellomrom.

Vin og vegetar ble opprettet fordi jeg hadde sett meg lei på flere ting:
1) At mange ikke ser på vegetarmat som vanlig mat.
2) At mange tror man drikker «rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk», og vann om man ikke har dyr på tallerkenen.
3) At mange (de fleste!) vinanmeldere utelukkende ramser opp kjøttretter når de skal skrive hva en vin passer til.
Bare for å nevne noe…

Slik behøver det ikke være, og slik bør det ikke være, og jeg ønsker å være en motvekt. I tillegg er vin interessant i seg selv, og noe man får veldig mye glede av også uten mat, så rene tips og omtaler er det også plass til her inne. Det å navigere blant reolene på polet kan være utfordrende for alle og enhver! Jeg skriver altså denne bloggen litt for min egen skyld, fordi jeg synes det er gøy å formidle sånt som engasjerer meg, men aller mest for deres. Altså for dere som leser. Jeg skriver for alle som er glade i vin, eller i grønn mat, eller i begge deler!

Om du kjenner noen som du tror vil ha glede av denne siden, så send dem gjerne en link – jo flere vi er sammen, jo gladere blir vi, hoho. Dessuten setter jeg veldig stor pris på alle delinger, kommentarer og innspill! Det er så fint å vite at dere er der, og dessuten vet jeg også at nettsiden kan bli bedre. Er det noe dere savner? Lurer på? Vil lese om? Si gjerne ifra!

Hipp hurra for ett år med Vin og vegetar! Tusen takk for støtten! Skål og klem fra Synne!

Foto: Scott Webb Photography & Pineapple Supply Company via Unsplash, CC0

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s