På planen: Vegansk julefestival

www.julefestival.com

Førstkommende søndag er første søndag i advent, og dermed passer det jo ganske bra at det er julefestival i helga!

Lørdag 26. og søndag 27. november går Vegansk julefestival av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. En fin anledning til å la seg inspirere av god vegansk og vegetarisk mat, og kanskje legge noen spennende planer for julemåltidet! Det går jo fint an å feire jul uten ribbe, pølse, pinnekjøtt eller kalkun – stadig flere får øynene opp for fargerike og fristende vegetarretter. Nam!

Festivalen byr på marked, matkurs og foredrag. Programmet er variert og interessant, og det samme gjelder oversikten over utstillerne. Dessuten er det lov å håpe på at julestemningen kommer snikende mens man smaker seg rundt i lokalet, hoho!

Kanskje vi sees?

Reklame

Legg igjen en kommentar, da vel!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s